Thuis

Foshan Nanhai Weilong Textile Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Klantenoverzichten
Todo muy bueno. Buenproducto y buen acompañamiento.

—— Samuel

De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.

—— Mohamad

Goede, zeer aardige stof, het zachte effect zeer goed.

—— lokendra

is de producten zeer goede, bulkkwaliteit hetzelfde als de steekproef!

—— sohail

Zij passen punt 4 toe systen op stoffeninspectie, welke aanbiedende betere kwaliteit

—— Dhara

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Kwaliteitsdoel:


1. Het voorbijgaande tariefbereik 100%
2. Het tarief van de klantentevredenheid over 90%

 

Kwaliteitscontrolemaatregelen:

 

Foshan Nanhai Weilong Textile Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0


Volgens de de kwaliteitsdoelstellingen van het bedrijf, is het kwaliteitscontroledoel van kwaliteitsborging: „100% van de belangrijkste producten gaan tarief over“. In combinatie met de productieafdeling en de de kwaliteitsdoelstellingen van de afdeling, bepaalt de productieafdeling de implementatiemaatregelen en de beheersmethodes. Product controle en meting in het productieproces, van de grondstoffen aan de levering van geëindigd - producten. De kwaliteit wordt strikt gecontroleerd in het gehele proces, en de ongeschikte producten worden niet toegestaan om te leveren.

 

1. Leverancierskwaliteitscontrole

 

Co. van de de Pompindustrie van Chengduyongyi, Ltd.


De kwaliteit, prijs en leveringscyclus van componenten bepaalt de kwaliteit, kosten en productiecyclus van het product, en de kwaliteit, kosten en leveringscyclus van de componenten hangt van de leverancier af. Daarom is de leverancier de basis voor de totstandbrenging van onze producten. Wij zouden de leverancier moeten beschouwen als onze eigen tak, strikt controle de kwaliteit van de producten, en de leveranciers cultiveren in een productiebasis van de componenten.

 

 

2. Product controle en meting:


De productiekwaliteitsborging controleert de afdeling voor de inspectie van grondstoffen aan half afgewerkt en geëindigd - producten verantwoordelijk is, strikt de kwaliteit van de producten, en voert hoogtepunt of bemonsteringscontrole volgens de „Inkomende Inspectieverordeningen“ door inspectie, meting, observatie, en bepaling van de documenten van het kwaliteitscertificaat uit. Na het invullen van het „Inkomende Inspectieverslag“, kan het in het pakhuis worden gebruikt.

In het inspectieproces van halffabrikaten en geëindigd - de producten, de kwaliteitsinspecteurs voldoen strikt de „Kwaliteitscontroleprocedures“ en de vereisten van productkwaliteitsnormen om de producten te inspecteren. Wanneer de ongeschikte producten de bedrijfsvoorschriften overschrijden, zal de exploitant worden op de hoogte gebracht om meer aandacht aan de controle te besteden.

 

3Production Procedure.jpg

 

3. Controle van Ongeschikt:


De productiekwaliteitsborging de afdeling voor de controle van niet-overeenkomende producten, de inspectie van grondstoffen verantwoordelijk is. De niet-overeenkomende producten zouden moeten zijn teruggekeerd en worden geregistreerd. Tijdens de inspectie van halffabrikaten en geëindigd - de producten, worden ongeschikte producten gevonden, en de productie en de kwaliteitsborging de afdeling onmiddellijk de redenen, vindt analyseert en stellen overeenkomstige correctieve en preventieve te verhinderen maatregelen voor dat de gelijkaardige problemen voorkomen.

Door de controle en meting controle van het productieproces, is de het productkwaliteit van het bedrijf stabiel, gebleven en een hoog pastarief, de product ongeschikte behandeling tarief bereikte 100% gehandhaafd, en het de pastarief van het fabrieksproduct was 100%. Momenteel, hebben de producten van ons bedrijf een plaats in de markt, zullen wij blijven hard werken, en resoluut produceren geen ongeschikt product.

Co. van de de Pompindustrie van Chengduyongyi, Ltd.

Contactgegevens
Foshan Nanhai Weilong Textile Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Austin

Tel.: +8618675755745

Fax: 86-757-85430881

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)